Today

Expected waiting times

  • Departing from Den Helder to Texel between 12:30 and 15:30 about 1 hours

Next 7 days

Expected waiting times

  • No delays expected.

Onderhoud Schulpengat

Vrijdagavond 27 februari is de Schulpengat naar het dok van de Oranjewerf in Amsterdam-Noord vertrokken. De veerboot moet door Lloyd’s Register geïnspecteerd worden voor haar 5-jaarlijkse Special Survey.

Er wordt meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om het onderwaterschip in de verf te zetten, bovenwater roestplekken weg te werken, de elektrische installatie te onderhouden, de reddingvlotten te onderhouden en ander technisch onderhoud uit te voeren. De planning is dat de boot donderdag 12 maart weer terug is. Het zal de laatste keer zijn dat TESO met de Schulpengat naar het dok gaat. 

Internet

Gratis wifiTESO provides free internet access in the salons on board and on the pre-boarding area. Please select “teso_internet”.

Onderhoud kiosk 'Bij de Boot'

In verband met onderhoudswerkzaamheden is kiosk “Bij de Boot” op het havenplein in Den Helder van maandag 9 maart tot en met donderdag 19 maart gesloten. Verkoop van koffie /thee, snacks en frites vindt gedurende deze periode plaats vanuit een vervangende verkooplocatie, gesitueerd op het plein na de kaartverkoop. Onze excuses voor het ongemak. 

Travel Tips

ReistipsHere you will find travel tips and useful information, presented to you by TESO and the Tourist Information Centre VVV Texel.

MyTESO, for frequent travellers

Live Webcams

Live webcams logoHere you can see live images of the harbour on Texel or in Den Helder.